Aşa cum am aflat de la proprietarul Lor, Trandafir cazac, cele Două Locuinţe, la Care se pare că se vor mai adăuga şi altele, se doresc a fi o Mică parte a unui SAT Bucovine de la sfârşitul secolului al XIX-Lea şi Care au rolul să reînvie Trecutul , tradiţiile şi spiritul acestor meleaguri. Cum sa faci ca o “Felie” de lemn de 1-2 cm sa nu CRAPE? Cu ce trebuie imprégnat dupa slefuire, ca sa poata fi folosita ca tocator in bucatarie? Multumesc anticipant à pentru raspuns. Este o casuta cocheta ce dateaza DIN preajma anului 1900. Are o Camera la parter si una la mansarda. PE lângă cazare, de Care se ocupă Domnul Trandafir, la Pensiunea soţilor cazac se pot servi mâncăruri tradiţionale pregătite de Doamna Felicia. Printre acestea se numără Borş cu ciuperci, Ciulama de hribi, mămăligă cu sarmale, Cu tochitură sau cu lapte Dulce ori ACRU, tocinei cu Smântână, papanaşi cu brânză şi miere de Albine, clătite cu dulceaţă DIN fructe de Pădure, chiroşti cu brânză şi totodată se pot servi băuturi de casă, cum ar fi afinata, zmeurata, vişinata, ţuica de prune, ţuica de sfeclă sau sfecleanca, cireşata, Vinul de coacăze. Dupa estimarile specialistilor, EA dateaza DIN anii 1790. Are 4 camere: 2 camere la parter, 2 la etaj si o Camera aditionala pentru copii la mansarda. Bucovina este un Loc. O Comoara de resurse pentru mintea, trupul si mai ales sufletcher UL romanului. Este Intoarcerea la origini, datatoare de Energie. Dans aceasta idee modelele de case DIN Bucovina pot sa fie oricand o sursa minunata de insuffler pentru cei care sunt in cautarea unei case ca in povesti. Despre aceste case DIN Bucovine se poate spune ca sunt modelul Ideal al caselor din lemn.

Citeste si: Casa suedeza, Model de organizare si Stil Mâncăruri tradiţionale preparate la sobă PE lemne despré modelele de case DIN Bucovina se poate spune ca au ridicat la rang de Arta, prin simplitate si functionalitate, Casa de lemn care poate sa fie o film Excelenta sursa de insuffler pentru Casele noi din lemn. Dans cadrul arhitecturii Bucovinene se fac remarquer doua sisteme constructive, care sunt folosite DIN ce in ce mai intens si in prezent, mai ales in cazul caselor din lemn, si ELE DIN ce dans ce mai populare. Primul este modelul caselor PE schelet portant de lemn umplut cu diverse materiale, parte din Marea Familie a sistemelor de case décorations arhitecturii nordice europene, Al doilea CELa Al caselor PE schelet de lemn imbracate la Exterior in lut, Unul din cel mai bune materiale DIN Punct de l`al capacitatii de izolare TERMICA. Proprietarul caselor vechi de la Suceviţa spune că restaurarea acestor iMobile este şi nu este pasiune, Dar ELE fac parte din amintirile copilăriei. O Alta caracteristica pentru unele case DIN Bucovina sunt Casele din lemn rond – Casele DIN Busteni. Executia casei din lemn rond este rapida si mai ieftina comparée cu CEA a caselor traditionale. Spre deosebire de Casele de lemn DIN panaouri care sunt de influenta Americana, Casele de lemn rond sunt décorations Bucovinei. “Singura diferenţă faţă de construcția originală a celor Două case constă în Amenajarea în intérieur, în spaţiul destination magaziei de unelte sau a cămării, a băilor pentru că trebuie asigurate şi anumite condiţii. În Rest sobele, plitele, poliţele, lăzile de zestre, paturile, scaunele etc sunt vechi, aşa cum se găseau în Casele bunicilor noştri “, a precizat Trandafir cazac. “În perioada comunistă, trăind la oraş pentru că la Suceviţa nu aveam de lucru, AM înţeles ce am pierdut la SAT. Eu, fiind Născut şi crescut la SAT, nu m-am acomodat la oraş.

Totdeauna am apreciat tot CEEA CE era la SAT. Mama MEA s-a Născut Într-o casă ţărănească în faţa Mănăstirii Suceviţa şi ími povestea Mereu cum alerga PE un Cerdac Mare, cum asculta Împreună cu fraţii EI clopotele şi Toaca de la mănăstire, iar în Interior Era o atmosferă foarte plăcută. AM Rămas Mereu cu această imagine, neştiind că voi putea monta şi remonta vrédată o astfel de casă.

SHARE IT:

Related Posts

Comments are closed.