‹ ‹ MODELE de case cu acoperis in doua APE-locuinte pratique si Economice haideti sa incepem cu ideile accesibile pe care sa le puteti si voi Pune in Practica. Iazuri in Miniatura, in care sa folositi numeroase accesorii la indemana, en général recipiente, astfel incat sa creati un Colt de féerie chiar Langa Casa voastra. Un cauciuc de tracteur, de exemplu, este o optiune serioasa pentru a construi un astfel de IAZ de Gradina. Imaginile de mai jos se vor un scurt Ghid pentru realizarea unui astfel de Loc. Adancimea minima a iazului este de 80 cm. Iazuri mai mici pot suferi din cauza supraincalzirii PE timp de Vara precum si de inghet total PE timp de iarna. Daca se sont dans la popularea de la région de Cu, aceasta este adancimea minima. Asa cum am amintit mai sus, marginile se fac terasate PT a permite plantarea plantelor acvatice de TARM Dar Si DIN motive de Securitate. Astfel, daca cineva Cade din greseala in APA, sa AIBA Sansa sa IASA DIN APA, PE Trepte. In timpul umplerii vom fi Atenti ca MEMBRANA sa nu Alcee Sub APA, altfel se vor forma incretituri pe care arrière-pensée nu vom putea s-o intindem. Atentie! Daca vreti sa aduceti, in IAZ: APA va trebui sa nu fie de la robinet sau, daca Luati de la robinet, trebuie s-o tratati cu o solutie speciala, de declorinare, cumparata de la PetShop.

De asemenea, veti avea nevoie de un sistem de filtrare a APEI pentru ca acestia sa poata supravietui si d eo ingrijire adecvata a Lor. Nu uitati ca Vara zilele calduroase FAC ca APA sa se evapore mai usor si va trebui sa completati Decker APEI, de preferat de la o sursa naturala DIN Apropierea iazului. Exista deopotriva o serie de indicatii referitoare la plantele si speciile de soins se potrivesc in clima Noastra, precum si o serie de posibilitati de amenajare. Si pentru ca aveti nevoie si de sfaturi Concrete care sa va ajute sa construiti voi insiva un astfel de IAZ, accesati acest lien care va Duce spre un articol mai vechi unde gasiti astfel de informatii prezentate detaliat. Desigur, dimensiunile ochiului de APA pot fi oricare, Dar ganditi-i totusi suprafata in raport cu dimensiine gradinii, Cu plantele care sunt in Apropierea lui, astfel incat sa nu para subdimensionat sau supradimensionat, ci sa se armonizeze cu ambientul. Schitati forma Dorita a iazului PE o hartie milimetrica sau intr-un caiet de matematica. Odata cu venirea Primaverii ne indreptam atentia spre Terasa DIN Curtea casei, Care se transforma in sezonul cald in cel mai placut loc de Petrecere a timpului Liber. … In functie de spatiul de Care Contesti trebuie sa stabilesti si care va fi locatia in care VEI amenaja Iazul. Cu toate acestea, recomandat ar fi sa Alegi un Loc Cat mai insorit, pentru ca plantele DIN decorul sau sa se poata dezvolta in voie. Aveti grija in permanenta sa nu scapati pamant sau murdarie in IAZ.

Acestea se vor dizolva si vor murdari APA. Cum obtii acest lucru? Inainte sa incepi sa SAPI, alege un Teren usor in Panta, deoarece, daca SAPI aici un Sant pentru drenare, in paralel cu malul, VEI asigura scurgerea eficienta a APEI in caz de ploi abondente, indundatii, topirea zapezii.

SHARE IT:

Related Posts

Comments are closed.