Maak kans op financiële steun voor publieks- en bestuurlijke activiteiten op gebied van dans

Realiseer jouw dans-idee met financiële steun van de VDN
Heb jij een creatief idee dat een verschil kan maken binnen de danswereld, een publieksactiviteit of bestuurlijke actie? Maar het is lastig om alle financiële middelen te vinden om je idee ook daadwerkelijk van de grond te krijgen?

De VDN roept dansers, makers, dansorganisaties en andere creatievelingen op om een projectvoorstel in te sturen. De beste voorstellen zal de VDN selecteren en financiële steun bieden om realisatie mogelijk te maken.

Hoe meld ik mijn project aan?
Gebruik hiervoor de aanmeldingstoolkit. Hierin vind je onder meer informatie over de projectvoorwaarden, beoordelingscriteria, beschikbaar budget en hoe je jouw project kan aanmelden. Deadline voor het insturen is vóór 9 januari 2017.

Actuele zaken rond dit initiatief volgen? Volg de VDN op Facebook.

Waarom geeft de VDN financiële steun?
De VDN is de Vereniging van Dansers in Nederland en is momenteel in opheffing. De ledenvergadering heeft besloten om het overgebleven opgebouwde kapitaal binnen de danswereld te besteden aan een project dat in lijn is met het gedachtegoed van de vereniging. Als het even kan aan een voortvarende organisatie en een nieuwe generatie dansers en dansliefhebbers die zich inzetten voor dans in Nederland.